perjantai 5. helmikuuta 2016

Rentoutumishetki Neurosonic- patjalla- täydellinen hetki päivässä

Oon saanut kokeilla jotain mieletöntä. En tiennyt, enkä uskonut, että tällaista voisi olla olemassa ennen kuin eräs mies vinkkasi minulle Neurosonic- hoidosta ja sen vaikuttavista tuloksista (olen äärettömän kiitollinen- en osaa edes sanoin kuvailla. Tästä hoitomuodosta sekä siitä, että minulle siitä  täysin entuudestaan tuntematon henkilö ystävällisesti vinkkasi.) Ja ennen kaikkea kiitollinen siitä, että olen saanut hoitoa mahdollisuuden  kokeilla.Ehkä olisi hyvä aluksi lyhyesti kerrata osa diagnoosilistaani- se muistuttaisi ehkä siitä, kuinka kokonaisvaltaisesta ongelmasta kohdallani on kyse. Teen lyhyen listan ranskalaisilla viivoilla diagnooseista sekä oireista, joita minulla on ja ei tässä ei ole kaikki (PÄIVITYS- uusia diagnooseja tullut tämän tekstin kirjoittamisen jälkeen, joita en nyt tähän lisää. Tilanne myös valitettavasti edennyt mm. Kipujen suhteen);
- erbin pareesi
-EDS, ehlers-danlosin oireyhtymä
- krooninen migreeni
- krooniset invadilisoivat ylävatsakivut leikkauksen seurauksena
-horton, sarjoittainen päänsärky
- kiertäjäkalvosinoireyhtymä
- CRPS- monimuotoinen alueellinen kipuoireyhtymä
- lanne- ja alaselän hermovamma, selkäydinvamma
- monoplegia
- virtsaumpi
- muut hankalat aineenvaihdunnaliset häiriöt
- autonomisen hermoston toiminnan häiriö
- PCOS- munasarjojen monirakkulaoireyhtymä
- määrittämättön lapsettomuus, hormonihäiriöt
- sekundaarinen Amenorrea
- jatkuvat infektiot kehossa
- jatkuva lämpöily
- koko kehon hankalat lihas- ja luukivut
- anemia
- muutoksia veriarvoissa tuntemattomasta syystä
- lihasjännityksiä ympäri kehoa halvauksen ja toimintakyvyn heikkouden vuoksi
- kipujen aiheuttama kokonaisvaltainen uupumus
- unihäiriöt

Olisikohan siinä jo tarpeeksi listaa, eikä siinä todella ollut kaikki. Tarkoitukseni ei listalla ole todellakaan tuoda sairauttani mitenkään jalustalle, vaan muistuttaa, että en ainoastaan istu pyörätuolissa halvauksen vuoksi- vaan paljon muutakin on pielessä terveydessäni.

Nyt itse asiaan. Ensimmäinen kokemukseni Neurosonic- hoidosta oli vakuuttunut.
Haluan kopioida tähän tekstin, jonka laitoin Neurosonic Finlandin Facebook sivuille. Mielestäni kaikki on kokeilemisen arvoista, vaikka joskus ensimmäiset ajatukset ovatkin hieman pessimistisiä uusien hoitomuotojen suhteen. Tästä hoidosta olen vakuuttunut, olen täysin rakastunut ja voisin asua patjalla! Valitettavasti se ei ole sopivaa.. Alla olevassa tekstissä kerron vaikutuksista mm. Turvotuksen, rentoutumisen ja halvauksesta johtuvien selän lihasten kireyteen ja kipuun, jotka johtuvat kehonhallinnan heikkoudesta (kehossa paljon erilaisia kiputiloja, mutta tässä kerron nyt kipuasteikolla 1-10 neurosonicin vaikutuksesta juurikin pelkästään halvauksen aiheuttamiin lihaskipuihin.) Nyt tekstiin;

Uskomaton tunne. Takana kroonisia invadilisoivia kipuja 24/7 elokuusta 2013 asti. Sen jälkeen käden toimintakyvyn aleneminen loukkaantumisen seurauksena helmikuussa 2015, kädessä jatkuvia kipuja sekä toimintakyvyn rajoitteet. Eikä tässä todella vielä kaikki. Halvaannuin selkäydinnäytteenoton seurauksena huhtikuussa 2015, sain selkääni jatkuvat 24/7 tuskalliset kivut- sairauksen nimeltä CRPS- monimuotoinen alueellinen kipuoireyhtymä, joka todennäköisesti valloittaa myös muuta kehoa. Sairastan lisäksi myös kroonista migreeniä sekä hortonin neuralgiaa eli päänsärky sairauksia. Jaksan istua maksimissaan n. 15 minuuttia pyörätuolissa. Myös lukuisia muita liitännäisoireita halvauksen seurauksena.

Sain tänään kokeilla Neurosonic- patjaa ensimmäisen kerran. Uskomaton tunne hoidon jälkeen. Olen istunut jo jonkin aikaa hoidon jälkeen. Kipu väheni. Kipuasteikolla 1-10 lihaskipu oli ennen hoitoa yläselässä ja hartioissa 6, nyt kipu on vähentynyt huomattavasti, sanoisin kivun olevan nyt hoidon jälkeen 3.

Olo kokonaisuudessaan on todella hyvä ja rentoutunut. Keho tuntuu hyvällä tavalla erilaiselta ja täytyy myös mainita, että meidän kissamme on täysin samaa mieltä.

Jonkin aikaa patjalla maattuani kissa asteli hiljaa vatsani päälle ja alkoi kehrätä värinän tahtiin. Siinä se makasi, eikä hievahtanutkaan- vaikka tavallisesti poistuu paikalta katsomaan välittömästi jos vähänkin jokin asunnossamme liikahtaa.

Eli täällä nyt kaksi todella tyytyväistä kokeilijaa! ❤️

-Saara

Tässä vielä kiinnostuneille linkki Neurosonicin sivuille:
http://www.neurosonic.fi

Ja tähän postaukseen ei todella liittynyt minkäänlaista mainontaa, vaan haluan kertoa teille hoitomuodosta, jonka itse olen kokenut hyvänä, enkä näe syytä olla hiljaa asiasta! Tämä on ihan huippua. Nyt muutaman hoitokerran jälkeen aineenvaihdunta on alkanut selkeästi pelittää paremmin, olen huomattavasti virkeämpi ja lihasjännityksiin tällä on ollut mieletön vaikutus.

Tunnustan- kirjoitan tätä postausta Neurosonic- patjalta käsin, mulla on niin hyvä olla. Ava- kissa makaa mun jalan päällä nauttien värähtelystä ja kehrää sen tahtiin. Kaikki on kokeiltu, enkä tiedä miten voisin osoittaa kiitollisuutta tämän hoidon keksijälle!

Loppuun vielä kuva, miten tosiaan jopa kissa vaistoaa värähtelyn ja nauttii siitä hievahtamatta.


1 kommentti:

  1. Tosi mahtavaa että olet saanut apua kipuihisi! Tsemppiä elämääsi, uskotaan että tilanteesi on paranemaan päin. En voi välttyä ajattelemasta, että ehkä koettelemuksillasi on joku korkeampi tarkoitus..

    VastaaPoista