tiistai 21. kesäkuuta 2016

Väsymykseen väsynyt

Loputon väsymys. Voisin nukkua kellon ympäri, heräämättä syömään tai suihkuun. Tätä väsymystä on hankala edes sanoin kuvailla. Puhelimeen vastaaminenkin on tällä hetkellä valtava suoritus, entäpä sitten kaikki muu? Menisi ehkä ikuisuus, jos yrittäisin nyt avata tätä tämän hetkistä väsymystä tarkemmin.Kaikesta huolimatta haluan uskoa, että hetken päästä kaikki olisi paremmin. Jos tulehduskierre lakkaisi, toivoisin infektioiden suhteen paremman tilanteen tuovan lisää energiaa ja voimia.Voiko väsymykseen väsyä? Kyllä tai ainakin tällä hetkellä vastaisin kysymykseen juurikin niin, kyllä väsymykseenkin voi väsyä. On todella turhauttavaa, ettei jaksa toimia edes sitä vähää, minkä normaalisti.

Muuten kaikki on melko ennallaan. Uskon ja toivon.Läheiset kannattelee sekä haaveet, isot unelmat. En aio päästää irti.


"Sä teetkin maailmasta kauniimman elää
Nään taivaalla kun putoo tähti pimeään
Jos mekin kerran täältä samoin kadotaan
kuin tähdenlennot avaruuteen"
Vesala-Sinuun minä jään

2 kommenttia:

 1. on kuin olisin
  se keskeneräinen laulu
  väsymys,
  joka hiipii takaisin ja kuiskaa
  "ei mihinkään",
  repien nuotit alas taivaalta
  niin etten voi soittaa
  loppuun saakka tänäänkään

  Kirjoitin tämän kauan sitten, kun olin väsynyt olemaan väsynyt, vaikka tällä hetkellä tilannetta katsoessani en oikeastaan tiennyt silloin vielä mitään väsymyksestä tai siihen turhautumisesta.
  Toivon, että infektiot hellittäisivät ja saisit energiaa päiviisi. Jaksamisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väsymys ei ole koskaan tervetullut seuralainen, mutta välttämätön kohdata jossain vaiheessa elämää. Kauniita sanoja. <3 Kiitos paljon, toivon myös jaksamista sinnekin <3

   Poista