sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Toivo

Reilu viikko sitten sain rautaa suoraan suoneen tiputettuna, siitä huolimatta tunnen oloni edelleen hyvin väsyneeksi. Toivoisin tämän harmaan pilven väistyvän jo päältäni, väsymys tuntuu ikuisuudelta, väsymys on kuin joka päiväinen harmaus, sumupeitto koko kehon ympärillä. Kyllä se päivä vielä koittaa, niin haluan uskoa.Perjantaina uusi pyörätuoli saapui, pyörätuoli on yksilöllisesti suunniteltu ja erittäin kevyt. Käteni  eivät jaksa kovin painavaa tuolia kelailla. Myös jokin aika sitten sain ranteisiini rannetuet nivelten hankalan yliliikkuvuuden ja haurauden vuoksi. Jalkaani on lähiaikoina tulossa myös yksilöllisesti valmistettu vahva tuki, koska nilkan virheasento on melkoinen, eikä ihan "kevyet" tuet estä nilkkaa vääntymästä.Meidän kesä on ollut melko tasaista matkaamista kohti syksyä. Elokuussa on edessä kuntoutusjaksot ja toivoisin väsymyksen helpottavan, toivottavasti ajan kanssa.

Lyhyesti kuulumisia ja enemmän voi seurata instagramin sekä snapchatin puolelta. Instagramista löytää nimellä saaraeleonoora ja snappiin voi lisätä saara_kymi - kirjoittamiseen ei aina riitä voimat, joten yksi kuva saattaa joskus kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Silti en tästä halua luopua, paikasta, johon voin vapaasti kirjoittaa, mitä ikinä haluankaan. Ehdotuksia  otetaan myös kiitollisena vastaan, jos on jotain, mitä erityisesti haluaisit minusta tai elämästäni kuulla."Sun pitää luottaa, että sun selkäranka kestää-
vaikka joskus elämä polvilleen sut pistää"

5 kommenttia:

 1. Kevyempi pyörätuoli on ihan mahtava juttu.
  Itsekin sain juuri omani ja kyllä helpottaa arkea valtavasti vaikka näillä käsillä ei maratonia kelata . Minne menossa kuntoutusjaksolle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, mulla on jo neljäs tuoli menossa, ei oikein oo meinannut löytyä sellaista, jossa pystysin istumaan kunnolla, kun en tosiaan siis pysty laisinkaan seisoa/ kävellä halvauksen vuoksi. Sitten taas tuo kelaaminen on EDS:n ja synnynnäisen vamman takia hiukan haastavaa, mutta tää on onneksi ihan super kevyt. Millainen tuoli sulla on käytössä?

   Mulla on kuntoutukset tällä hetkellä Ortonissa, toivottavasti myös jatkossa. Hoito on vaan siirtymässä selkäydinvamma- puolelle, joten en vielä tiedä, miten kuntoutusten käy.. Käyt siä jossain kuntoutuksessa? :)

   Poista
 2. Onnittelut vielä uudesta pt:stä! Se näyttää tosi hyvältä :)

  Kun kysyit postausideaa niin mietin kirjoitusta siitä, miten sinun läheiset ovat reagoineen sairastumiseesi ja miten he nykyään jaksavat asian kanssa, ellei aihe ole liian henkilökohtainen tai arka. Itsellä nämä kysymykset ovat nyt tapetilla, siitä idea.
  Hyvää viikon jatkoa sulle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tää on kyllä ollutkin ihan super hyvä istua ja käyttää muutenkin. :)

   Ja kiitos ihan huippu hyvästä postaus ideasta! Laitankin heti seuraavaan postaukseen korvan taakse. Miä tykkään joskus kirjoittaa vähän tuollaisista syvällisemmistä ja henkilökohtaisemmista aiheista, mun mielestä on mukava, että lukijat saa sellaisen realistisemman kuvan siitä, millainen olen sekä mitä elämässäni tapahtuu. Liian vähän sitä oon ehkä tähän asti uskaltanut tuoda esille. Eli iso kiitos ja lisää ideoita saa laittaa tulemaan myös! <3

   Olis myös tosi mukava joskus vaihtaa näitä ajatuksia ihan sillai kunnolla esim. Facebookin puolella? :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, että oli osuva idea :) ja voidaan toki jutella fb:ssä, löydät minut varmaan? :)

   Poista